Inschrijvingen barbecue 2022

Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Graag verwelkomen wij jullie op onze jaarlijkse barbecue. Voor alle nieuwelingen die dit nog niet kennen of voor trouwe fans die even een opfrissertje van het geheugen nodig hebben, hieronder een klein woordje uitleg. U kan dit jaar uw buikje rond komen eten op zaterdag 10 september 2022 in het schooltje naast het scoutslokaal (ingang via Van den Weyngaertplein).

U kan kiezen uit verschillende mogelijkheden voor het eten. Uiteraard serveren wij u met het grootste plezier onze vleesjes van de barbecue, maar natuurlijk voorzien wij ook vegetarische alternatieven. Voor een schappelijke prijs van €10 krijgen jullie toegang tot ons aanbod van salades, pasta's en dessertjes. Daarnaast kan u naar keuze vlees, vis en alternatieven bestellen via ons formulier.

Let wel op: sinds 03/07/2021 is het in Vlaanderen verboden om bij evenementen gebruik te maken van single-use plastics. Daarom willen wij jullie vragen om dit jaar naar de barbecue zelf een bord en bestek mee te nemen.

Wij hopen jullie allemaal talrijk te mogen ontvangen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Tot dan,

De groepsleiding

Barbecue algemeen
Uur
Bestelling

Per persoon waarvoor u wenst te bestellen wordt een vaste prijs (€10) aangerekend. Hiermee krijgt u toegang tot het buffet met groenten, pastasalades en couscous en kan u na het eten nog een heerlijk dessertje komen halen.

Nadien vult u per persoon de naam in en welke vleesjes/vis/veggie u wil eten. Per nieuwe persoon dient u dus onderaan te klikken op 'een persoon toevoegen'.

Bestelling per persoon
Papillot van zalm en kabiljauw
toevoegen